TERKEJUT AKAK RAHIM DAH KECUT DAN NAIK KEMBALI SAMPAI TAK JADI KENA BEDAH, TAK PERLU PAKAI CINCIN, SUAMI PUN HAPPY

BILA USIA MAKIN MENINGKAT, KESTABILAN HORMON DALAM BADAN BERKURANG DAN BERISIKO UNTUK MENGALAMI RAHIM JATUHโ€ฆ..

Hampir 50% wanita di Malaysia ada masalah ini dan masih wujud sampai sekarang walaupun dah cuba macam-macam produk

SEKARANG AKAK Kecewa Dengan MASALAH Yang Dihadapi Seperti Ini kan? 

๐Ÿ‘‰ Tombong terkeluar/rahim jatuh

๐Ÿ‘‰ Selalu sakit tumit

๐Ÿ‘‰ Kerap kencing/ kencing tak lawas

๐Ÿ‘‰ Selalu sakit-sakit badan

๐Ÿ‘‰ Sakit ari-ari

๐Ÿ‘‰ Sakit bila bersama

๐Ÿ‘‰ Masalah angin dalam badan

Berdasarkanย pengalaman kami selama 5 tahun,ย ini antaraย SEBAB UTAMAย ramai yangย MENGALAMIย tombong terkeluar..

๐Ÿคจย Tidak berpantang selepas bersalin

๐Ÿคจ Selalu angkat barang berat (ini yang paling ramai)

๐Ÿคจ Faktor usia dan menopaus

๐Ÿคจ Berlaku tekanan bahagian pelvis (dalaman)

๐Ÿคจ Obesiti

โ€œTombong akak dah naik sikit.ย Keputihan akak pun dah berkurang. Alhamdulillahโ€

โ€œLepas makan 4 hari, peranakan akak makin naik.ย Sakit ari-ari pun dah berkurang. Alhamdulillahโ€

Kalau akak ada masalah TOMBONG atau masalah PERANAKAN JATUH, WAJIB Rawat Segera dan cegah awal, sebab kalau tak rawat awal-awal, kemungkinan besar akan berlaku effect kepada diri dan keluarga.๏พ 

Masalah ni akan menyebabkan tak boleh bersama dengan suami, lama kelamaan perasaan suami akan jadi lain. Sebab tu ramai sekarang ni berlaku kes penceraian disebabkan suami tak boleh lunaskan nafkah batin kepada isteri.

Masalah ni juga akan meyebabkan karipap kita selalu bocor, terpaksa pakai tuala wanita setiap hari. Masalah ni juga akan menyebabkan kita sebagai wanita tak boleh mengandung.

Saya tekankan kepada akak-akak, kalau ada masalah ni, tolonglah rawat segera, untuk mengelak daripada masalah yang tak baik berlaku.

๐— ๐—˜๐— ๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐—ž๐—˜๐—ก๐—”๐—Ÿ๐—ž๐—”๐—ก ๐—ช๐—ข๐— ๐—˜๐—ก ๐—ฃ๐—ฅ๐—ข ๐—Ÿ๐—จ๐—Ÿ๐—จ๐—ฆ ๐—ž๐—ž๐— 

WOMEN PRO ini di formulasikan oleh seorang pakar herba dengan mengambil kira dos yang sesuai dan selamat untuk tubuh manusia. ๐Ÿญ๐Ÿฌ๐Ÿฌ% ๐˜€๐—ฒ๐—น๐—ฎ๐—บ๐—ฎ๐˜ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐—ง๐—œ๐—”๐——๐—” ๐—ธ๐—ฒ๐˜€๐—ฎ๐—ป ๐˜€๐—ฎ๐—บ๐—ฝ๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฎ๐—ป.Gabungan 4 ๐—๐—˜๐—ก๐—œ๐—ฆ ๐—›๐—˜๐—ฅ๐—•๐—” ๐—ง๐—˜๐—ฅ๐—ฃ๐—œ๐—Ÿ๐—œ๐—› yang sangat membantu untuk selesaikan masalah2 berkaitan dengan kesihatan WANITA.

Women Pro ini disahkan selamat oleh Kementerian Kesihatan Malaysia

SIJIL KKM : MAL07081568TC

JAKIM/(S)/(22.00)/492/2/ 1 085-10/2012

Dah๏พ baca testimoni atas๏พ tu? Ok baik jadi berapa harga Kapsul Women Pro ni?

Harga Women Pro๏พ terlalu murah๏พ kalau nak dibandingkan dengan manfaat & perubahan yang sis akan alami nanti.

Harga asal women pro ni RM150 untuk 1 botol, tapi sekarang ni kami buat promosi, dimana dari harga rm150 sebotol,sekarang ni kami bagi hanya RM99 je 1 botol, akak dah jimat RM51 sekarang ni.

Kalau akak nak jimat lagi, akak boleh ambil pakej 2 botol, sebab harga asal untuk 2 botol RM300, tapi sekarang kami bagi hanya RM129 je,akak dah jimat RM171 sekarang ni.

Dan kalau akak serius nak rawat masalah tombong yang dah lama membelenggu, jujur saya katakan ambilah 3 botol. Amalkan secara konsisten pasti akan dapat kesan yang maksimum. Bukan setakat tu, akak juga akan jimat berganda. Kalau ikutkan harga asal rm450 untuk 3 botol๏พ tapi sekarang kami bagi hanya RM149 je, akak dah jimat RM301, yang ni memang betul-betul harga tak masuk akal.

Saya sarankan akak ambil pakej 3 botol supaya rawatan untuk masalah akak ni akan lebih sempurna, Harga 3 botol pun lebih jimat daripada pakej lain.

Alhamdulillah, majoriti pengguna yang dah amalkan WOMEN PRO ni memang berkesan jika betul-betul konsisten makan setiap hari. Untuk nampak kesan lebih cepat, biasanya peringkat awal akak akan rasa tubuh jadi ringan, tak sakit urat saraf, tumit akan kurang sakit, kencing akan lawas, kurang sakit pinggang dan lain-lain lagi.

Saya syorkan sangat-sangat kat akak, akak wajib makan women pro ni, jangan biarkan lama-lama..effect dia sangat teruk kak, akan effect kepada tubuh kita dan boleh effect kepada suami sebab susah nak bersama. Silap hari bulan, akak ada madu.

Akak beli 3 botol dulu yer, untuk tengok kesan macam mana, saya doakan semoga akak cepat sembuh, dapat beribadah dengan sempurna, dapat buat kerja dengan baik dan semoga akak dipermudahkan segala urusan didunia dan akhirat..amiinn

Akak boleh pilih yer nak set yang mana satu, akak tekan je butang Nak 3 botol, 2 botol atau 1 botol.

KALAU TAK BERKESAN ADA MONEY BACK GUARANTEE

Kalau produk tak sampai ke rumah anda, kami akan pulangkan semula wang.Dan kalau akak makan lebih dari 3 botol, tapi langsung tak Memberi kesan, kami akan bagi balik duit akak, dengan syarat akak kena konsisten makan setiap hari, minum air kosong paling kurang 8 gelas sehari supaya darah dapat berjalan dengan lancar.

FREE COD + FREE POS

Jimat RM15, Khidmat cod dari NinjaVan sangat Padu. Bayar kat abam posmen bila barang sampai

Majoriti yang dah amalkan women pro ni,3-5 hari dah ada kesan perubahan,tapi bergantung pada antibody masing-masing,kalau antibody lemah kesan akan lambat sikit,kalau antibody kuat,kesan akan cepat,dan tempoh masalah tu,kalau masalah tu baru berlaku,kesan akan cepat,tapi kalau masalah tu dah bertahun-tahun,mungkin akan ambil masa sikit utk nampak perubahan.Sebab tu ada yang makan 2 hari dah rasa kesan,ada yg makan 1 botol baru rasa kesan,dan ada juga makan 3 botol baru ada kesan,jadi bergantung pada antibody masing-masing,cuma kena betul-betul konsisten la makan.

Yang mengandung kalau boleh elakkan,terutama yang baru mengandung

Selepas makan women pro,elakkan minum kopi dan nescafe,kalau nak minum juga,minum selepas 2 jam makan women pro.

Boleh, lagi elok sebenarnya sebab kandungan bahan ini boleh melancarkan haid.

Boleh amalkan kalau ada 3 serangkai,sebab dalam women pro mengandungi antiradang dan antioksidan yang kuat utk melancarkan saluran darah yang tersumbat.

Kalau dah sembuh boleh jer stop,tapi kalau nak makan women pro sebagai untuk pencegahan pun lagi baik.

Cara Makan Women Prp

– Ambil 2 biji sehari sebelum tidur
– Jika ada mengambil sebarang ubat atau supplement yg lain, boleh jarakkan 1-2jam pengambilan
– Disarankan mengambil 8gelas sehari air putih
– Ketika haid, boleh amalkan seperti biasa
โŒ Dilarang ambil bagi ibu mengandung
Semoga bermanfaat

Kalau ada makan ubat hospital,kalau boleh jarakkan dalam 1-2 jam,nak makan ubat hospital dulu pun boleh,nak makan women pro dulu pun boleh,yang penting jarakkan dalam 1-2 jam.

Boleh sangat-sangat kak,dalam WOMEN PRO ni mengandungi antiradang dan antioksidan yang kuat utk melancar perjalanan darah,boleh membantu utk mencegah peranakan jatuh,mencegah kencing tak lawas,boleh mencegah sakit tumit dan boleh mencegah dari terkena 3 serangkai.

Kanak-kanak umur 15 tahun ke atas boleh makan women pro ni,cuma kanak-kanak makan 1 biji je sehari,kalau yang dewasa boleh makan 2 biji atau 4 biji sehari

Ada,Jika tiada kesan langung untuk penggunaan 3 botol secara konsisten kami akan pulangkan wang anda tanpa banyak soal.

Disclaimer :ย 

Facebookโ„ข๏ธ or FB is a Registered Trademark of Facebook.com. The site rahsiadulu.top is not affiliated with Facebook.com in any way, nor does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners

Cuba order di atas dulu untuk cepat proses, jika akak ada masalah pembayaran, atau masalah-masalah lain, baru tekan butang wasap kat bawah ye